Behandling

Naprapatbehandling - 650 kr per besök 
Undersökning, diagnostisering och behandling av olika smärttillstånd i rörelseapparaten. Exempel på besvär vi behandlar smärta i rygg och nacke, knäsmärta, huvudvärk, ryggskott, nackspärr, ischias m.m. 
Exempel på behandlingsmetoder som används är muskelbehandling, ledbehandling (manipulation/mobilisering), dryneedling, rehab- och träningsövningar. Ett besök är ca 45 minuter. 

Stötvåg - 550 kr per besök 
Stötvågsbehandling används vid behandling av olika smärtande strukturer, t.ex. senor och muskler. Exempel på besvär som kan behandlas med stötvåg är hälsporre och musarm. Stötvågsbehandling kan användas separat eller i kombination med andra behandlingsmetoder och träning. Ett besök är ca 30 minuter.

Friskvård förebyggande behandling - 820 kr per besök
Behandling med syfte att skapa och underhålla god funktion i leder och muskler för att möta kraven som arbete och vardag ställer på kroppen. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag och tjänsten är avdragsgill för arbetsgivaren.


Avbokning ska ske senast 12 h innan bokad tid, annars debiteras 200 kr vid uteblivet besök. Vi har inte alltid möjlighet att svara i telefon dagtid men lämna ett meddelande, skicka ett sms (070-577 28 28) eller mejl att du avbokar din tid. Ibland hinner vi inte svara innan den bokade tiden men det räknas ändå som korrekt avbokad tid och du debiteras inte.  

Sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag

Har du en sjukvårdsförsäkring via din arbetsgivare eller privat kan behandlings hos naprapat ingå. Ring ditt försäkringsbolag
för att få veta vad som gäller i ditt fall.
 Du kan tyvärr inte nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss då naprapati klassas som sjukvård och ej friskvård. En del arbetsgivare står dock för hela eller delar av kostnaden för din behandling ändå så fråga hur det fungerar på din arbetsplats.