Behandling

Naprapatbehandling - 550 kr per besök
Undersökning, diagnostisering och behandling av olika smärttillstånd i rörelseapparaten. Exempel på besvär vi behandlar smärta i rygg och nacke, knäsmärta, huvudvärk, ryggskott, nackspärr, ischias m.m. 
Exempel på behandlingsmetoder som används är muskelbehandling, ledbehandling (manipulation/mobilisering), dryneedling, rehab- och träningsövningar. Ett besök är ca 45 minuter. 

Stötvåg - 450 kr per besök 
Stötvågsbehandling används vid behandling av olika smärtande strukturer, t.ex. senor och muskler. Exempel på besvär som kan behandlas med stötvåg är hälsporre och musarm. Stötvågsbehandling kan användas separat eller i kombination med andra behandlingsmetoder och träning. Ett besök är ca 30 minuter


Avbokning ska ske senast 12 h innan bokad tid, annars debiteras 200 kr vid uteblivet besök. Eftersom du inte kan ringa oss för tillfället skickar du ett mejl, ibland hinner vi inte se/svara på ditt mejl innan bokad tid men det räknas ändå som korrekt avbokad tid. 

Sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag

Har du en sjukvårdsförsäkring via din arbetsgivare eller privat kan behandlings hos naprapat ingå. Ring ditt försäkringsbolag
för att få veta vad som gäller i ditt fall.
 Du kan tyvärr inte nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss då naprapati klassas som sjukvård och ej friskvård. En del arbetsgivare står dock för hela eller delar av kostnaden för din behandling ändå så fråga hur det fungerar på din arbetsplats.